Храна и рецепти

рецепти готварски, кулинарни рецепти и готвене

Изчистете 2-3 марули, измийте ги и ги пуснете във вряща вода. След като поврят 10 минути, извадете ги, залейте ги със студена вода и ги отцедете. След това разтворете листата им от самата сърцевина, като внимавате да не ги разкъсате.
Омекнете добре ½ кг сурово смляно агнешко месо с 2 настъргани глави лук, сол, черен пипер и ситно нарязан магданоз.
Напълнете марулите, подредете листата им едно върху друго и ги привържете с конец. Наредете ги в тенджера на разстояние една от друга, залейте ги с 3 лъжици масло и 4-5 лъжици вода, покрийте ги с намазана с масло хартия вместо с капак и ги сложете във фурната да се пекат.

Zavedenia Web Design Casio