Храна и рецепти

рецепти готварски, кулинарни рецепти и готвене

Изчистете две съвсем млади пилета и ги оставете да киснат няколко часа в 3 чаши сок от ананас и 1 чаша бяло вино. Извадете ги, отцедете ги, посолете ги и ги сложете във фурната да се пекат около 40 минути с 2-3 лъжици мазнина, като ги обръщате и от време на време ги поливате със сока от мариноването. След като ги извадите, разредете соса от тавичката със сока от мариноването и прибавете 1/2 ананас, нарязан на кубчета, 2 банана, също нарязани на кубчета, сол и черен пипер. Оставете соса да ври, докато се сгъсти. Залейте с него опечените пилета и ги поднесете с резенчета от лимон.

Zavedenia Web Design Casio