Храна и рецепти

рецепти готварски, кулинарни рецепти и готвене

Нарежете на парчета ¾ кг агнешки дреболии и ги запържете до зачервяване заедно с 200 г сланина, нарязана на тънки ивици. Извадете ги в чиния, а в маста запържете 3 ситно нарязани глави лук. Прибавете при лука 2 чаши бяло вино, 1-2 ситно нарязани скилидки чесън, сол, черен пипер и ситно нарязани магданоз, копър и джоджен. Върнете дреболиите и захлупете тенджерата с капак. Сложете ястието да се пече във фурната около 1 час. Изсипете го в съда, в който ще го поднесете и го поръсете с парченца от прясно масло, сока от 1 лимон и ситно нарязан магданоз.

Zavedenia Web Design Casio