Храна и рецепти

рецепти готварски, кулинарни рецепти и готвене

Нарежете на дребно 150 г шунка и я запържете заедно със ситно нарязана глава лук в 2 лъжици мас. Поръсете я с 1/2 лъжичка червен пипер и прибавете 3 домата, разрязани на четири, и 1 щипка захар. След около 15 минути налейте 1 чаша бульон и пуснете в получения сос да се варят 1/2 чаша грах, 1 чаша нарязан на равни парчета зелен фасул, 2 големи картофа, обелени и нарязани на кубчета, и 3 лютиви чушки, нарязани на дребно. Като поврят зеленчуците 1/2 час, посолете ястието, поръсете го с черен пипер и го изсипете в тавичка. Счупете  отгоре 5 яйца на разстояние едно от друго, а между тях наредете парчета от 150 г пушен или шпеков салам. Сложете след това ястието да се пече във фурната 10 минути.

Zavedenia Web Design Casio