Храна и рецепти

рецепти готварски, кулинарни рецепти и готвене

Сварете в подсолена вода 2—3 моркова, 1 глава целина и 1/2 картофи,  предварително  почистени,  обелени  и  измити. След като изстинат, нарежете ги на кубчета и ги разбъркйте с 1 нарязна на кубчета кисела краставичка, 2—3 лъжици оцет,3—4 лъжи олио и сол на вкус.

Нарежете сварения език на тънки филийки. Наредете ги керемидообразно в средата на чиния и ги напръскайте с малко 0цет и олио. Наоколо сложете зеленчуковата смес.

Поръсете салатата със ситно скълцано твърдо сварено яйце и ситно нарязан магданоз или с черен пипер. Украсете я с колелца от кисели краставички, ивички от червени «Капии» туршия и маслини.

Zavedenia Web Design Casio