Храна и рецепти

рецепти готварски, кулинарни рецепти и готвене

От тънко отрязани парчета шунка оформете еднакви елипси с дължина около10 см. Съединете ги по две, като ги намазвате с горчица и слагате помежду им резен от твърдо сварено яйце, поръсен с черен пипер, и тънко резенче от кисела краставичка или някакъв пастет. В средата на подходяща чиния насипете руска или картофена салата, към която сте прибавили ситно наряаните изрезки от шунката. Наоколо наредете медальоните, като по между им слагате половинки от твърдо сварени яйца. Върху жълтъка на всяко яйце сложете по 1 цяла маслинка,увита във филе от аншоа (предварително отстранете костилката!).

Украсете предястието с репички, червени домати, кисели краставички и др.

Zavedenia Web Design Casio