Храна и рецепти

рецепти готварски, кулинарни рецепти и готвене

Измийте и изчистете 1/4 кг зелен фасул. Сварете го в малко вода, отцедете го и го смачкайте с вилица. Залейте получената каша с 4 чаши бульон (по избор) и я сложете на огъня да ври. Нарежете на ситно 2 стръка праз лук, 1 глава кромид лук, 1/2 малка зелка, 1 малка глава цветно зеле и ги сложете да се задушават около 10 минути с 1/2 чаша масло, след което ги прибавете в супата. Когато зеленчукът омекне напълно, ги прибавете в супата. Когато зеленчукът омекне напълно, прибавете в супата 1 ситно нарязана връзка магданоз и 100 г настъргано холандско сирене. Ако супата е много гъста, добавете още бульон. Можете да приготвите супата със зрял фасул, предварително накиснат от вечерта с вода.

Zavedenia Web Design Casio